Sat za zdravlje - Emisija o zdravlju na Z1 televiziji

Emisije o zdravlju koje su bile emitirane  na Z1 televiziji "Sat za zdravlje", urednica i voditeljica dr. Nives Tarle Bajić. 

Rak dojke

Razgovor o raku dojki, zašto je naglo porastao broj oboljelih od raka dojki, kako se dijagnostira, a kako liječi, možete čuti u razgovoru prof.dr.sc. Fedora šanteka, specijaliste onkologa i radioterapeuta KBC Rebro, prof dr. sc. Rado Žic, specijalist plastične i rekonstrukcijske kirurgije KB Dubrava.

Više o preventivnom pregledu dojki pročitajte OVDJE

Metabolički sindrom

Razgovor o metaboličkom sindromu između prof.dr.sc. Mirka Koršića, interniste-endokrinologa i dr.med.Nives Tarle Bajić

Hipertireoza i hipotireoza-poremećaji rada štitnjače

Rak vrata maternice

Rak vrata maternice

<iframe width="640" height="480" src="//www.youtube.com/embed/j5PmRqpCHvo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Mokraćne infekcije

RAK PROSTATE

Što treba znati o prehrani

Što treba znati o menopauzi

Što treba znati o povišenom krvnom tlaku

Probavne tegobe

Kontaktirajte nas

Popunite sva polja da biste poslali e-mail!

Možete nas kontaktirati zbog savjeta, informacija ili dogovora za preglede na telefonski broj ili e-mailom zbog pitanja na koje ćemo Vam što hitnije odgovoriti.

Putem e-maila nije moguće predbilježiti se na pregled jer tada može doći do zabune u terminima već molim predbilježbe za termine pregleda treba učiniti telefonom ili ukoliko želite osobno u ordinaciji.

Sat za zdravlje - Emisija o zdravlju na Z1 televiziji Dnevnik Nova TV - Novosti u liječenju štitnjače Dr. Tarle na popisu od 130 hrvatskih liječnika koje preporučuje SAD (State Department)

NOVOST SW ELASTOGRAFIJA DOJKE

Novost u ordinaciji je share wave elastography (SWE) dojke,kojom se razlučuju dobroćudne i zloćudne promjene

više...

APLIO 500 Platinum

NOVI UREĐAJ U ORDINACIJI,

nove mogućnosti ultrazvučne dijagnostike

APLIO 500-  Platinum-Canon Toshiba

više...

Poster i video prezentacija znanstvenog rada (Postercast)

Dr Nives Tarle Bajic explains the technique of using Transabdominal color doppler ultrasound (TCDU) for detection of colon cancer in patients with non specific abdominal symptoms. Recorded by the British Institute of Radiology www.bir.org.uk.

Naš znanstveni rad objavljen je među 5 najboljih poster prezentacija u Londonu, između 68 prihvaćenih znanstvenih radova na godišnjem kongresu Britanskog instituta za radiologiju. Ovdje možete vidjeti poster i audio prezentaciju rada. Ovu posterpostcast prezentaciju snimio je Britanski institut za radiologiju u Londonu i objavljen je na stranicama Britanskog instituta za radiologiju.

više...

POSTER PREZENTACIJA ZNANSTVENOG RADA U LONDONU (22-23.10.2014.)

U Londonu na godišnjem kongresu Britanskog instituta za radiologiju održala sam prezentaciju našeg znanstvenog rada  o primjeni kolor dopler ultrazvuka u dijagnostici raka debelog crijeva u bolesnika s nespecifičnim tegobama:naša iskustva i metanaliza našeg rada i radova iz literature. Autori ovoga rada su  Iva Bajić, dr.med i ja kao prezenter ovoga rada.

više...

Alergijsko testiranje (određivanje specifičnih IgE iz krvi)

U ordinaciji možete obaviti alergijsko testiranje  razIne IgE na specifične alergene.Za njihovo određivanje uzima se uzorak krvi, a zatim se iz seruma određuje razina antitijela Tako se može utvrditi postoji li i u kojem intenzitetu alergijska reakcija na alergene koje udišete ili koje unosite hranom u tijelo.Ovdje možete pročitati o alergijama, što su to IgE antitijela, kako dolazi do alergijskih reakcija u tijelu i koje simptome alergija najčešće izaziva.

više...

Aktualne teme