Privatna specijalistička ordinacija Obiteljske medicine - Lokacija

Ordinacija je smještena u Petrinjskoj ulici 52 u Zagrebu uz sam Hotel “Central” uz Branimirovu ulicu. Nalazi se smještena u visokom prizemlju tako da nas nekoliko stepenica s pločnika dijeli do ulaza u ordinaciju.

Pristup automobilom u ovaj dio Petrinjske jer je jednosmjerna je smjer jug - sjever tj. iz pravca Branimirove ili iz pravca Glavnog željezničkog kolodvora prema sjeveru. Pred ordinacijom je moguće stati automobilom ukoliko je pacijent teže pokretan, a parkirališno mjesto u jutarnjim satima nakon 9-15 sati najbolje je naći u susjednoj Šenoinoj ulici, na Tomislavovom trgu ili još bolje u podzemnoj garaži Imortanne centra uz Glavni kolodvor koji je udaljen od ordinacije 100 metara.

U blizini ordinacije nalazi se u Petrinjskoj ulici još jedna podzemna garaža preko puta MUP-a gdje je smještena Reiffeissen banka koja je također udaljena oko 100 m, ali u njoj je teško naći parkirališno mjesto ujutro već samo u popodnevnim satima, a tada već ima slobodnih mjesta i ispred ordinacije.

Ordinacija se nalazi u neposrednoj blizini Glavnog željezničkog kolodvora, tramvajska stanica je udaljena 50 metara a u blizini je i Autobusni kolodvor. Pacijentima koji se nalaze u okolici Zagreba ili u mjestima prema Slavoniji, zatim onima koji žive u Gajnicama, Vrapču, Sesvetama ili Dugom selu moguće je brzo i jednostavno doći vlakom bez gradskih gužvi i problema s parkingom.

Karta Zagreba

Kontaktirajte nas

Popunite sva polja da biste poslali e-mail!

Možete nas kontaktirati zbog savjeta, informacija ili dogovora za preglede na telefonski broj ili e-mailom zbog pitanja na koje ćemo Vam što hitnije odgovoriti.

Putem e-maila nije moguće predbilježiti se na pregled jer tada može doći do zabune u terminima već molim predbilježbe za termine pregleda treba učiniti telefonom ili ukoliko želite osobno u ordinaciji.

Sat za zdravlje - Emisija o zdravlju na Z1 televiziji Dnevnik Nova TV - Novosti u liječenju štitnjače Dr. Tarle na popisu od 130 hrvatskih liječnika koje preporučuje SAD (State Department)

Poster i video prezentacija znanstvenog rada (Postercast)

Dr Nives Tarle Bajic explains the technique of using Transabdominal color doppler ultrasound (TCDU) for detection of colon cancer in patients with non specific abdominal symptoms. Recorded by the British Institute of Radiology www.bir.org.uk.

Naš znanstveni rad objavljen je među 5 najboljih poster prezentacija u Londonu, između 68 prihvaćenih znanstvenih radova na godišnjem kongresu Britanskog instituta za radiologiju. Ovdje možete vidjeti poster i audio prezentaciju rada. Ovu posterpostcast prezentaciju snimio je Britanski institut za radiologiju u Londonu i objavljen je na stranicama Britanskog instituta za radiologiju.

više...

POSTER PREZENTACIJA ZNANSTVENOG RADA U LONDONU (22-23.10.2014.)

U Londonu na godišnjem kongresu Britanskog instituta za radiologiju održala sam prezentaciju našeg znanstvenog rada  o primjeni kolor dopler ultrazvuka u dijagnostici raka debelog crijeva u bolesnika s nespecifičnim tegobama:naša iskustva i metanaliza našeg rada i radova iz literature. Autori ovoga rada su  Iva Bajić, dr.med i ja kao prezenter ovoga rada.

više...

Alergijsko testiranje (određivanje specifičnih IgE iz krvi)

U ordinaciji možete obaviti alergijsko testiranje  razIne IgE na specifične alergene.Za njihovo određivanje uzima se uzorak krvi, a zatim se iz seruma određuje razina antitijela Tako se može utvrditi postoji li i u kojem intenzitetu alergijska reakcija na alergene koje udišete ili koje unosite hranom u tijelo.Ovdje možete pročitati o alergijama, što su to IgE antitijela, kako dolazi do alergijskih reakcija u tijelu i koje simptome alergija najčešće izaziva.

više...

Sistematski pregledi za muškarce i žene

Obim i vrsta pretraga koje se rade u sistematskom pregledu ovise o spolu, dobi, dosadašnjim bolestima, tegobama pacijenta, obiteljskoj anamnezi i eventulanim izloženostima nekim mogućim štetnim utjecajima na poslu ili svakodnevnom životu koji mogu utjecati na Vaše zdravlje. U mojoj ordinaciji možete učiniti detaljan i kvalitetan sistematski pregled za žene i muškarce  koji uključuje:

  1. Opći pregled, razgovor-anamneza i klinički pregled
  2. Laboratorijske pretrage krvi i mokraće
  3. Ultrazvučni pregled trbušne šupljine (abdomena) kolor doplerom s elastografijom
  4. Kolor dopler ultrazvuk vrata s elastografijom (štitnjača, limfni čvorovi, žlijezde slinovnice, krvne žile vrata)
  5. Kolor dopler ultrazvuk dojki s elastografijom
  6. Ekg-elektrokardiografsko snimanje rada srca

više...

Kolor dopler ultrazvuk abdomena (trbušne šupljine)

U ordinaciji se može obaviti kompletan ultrazvučni pregled abdomena (trbušne šupljine) s elastografijom, najnovijim kolor dopler uređajem Toshiba Aplio XG, koji omogućava izvanredan prikaz najsitnijih struktura promijenjenog tkiva u organima trbušne šupljine.

više...

Aktualne teme